Kortingscodes en cashback

Kortingscodes

Als u een kortingscode heeft ontvangen of online gevonden heeft kunt u deze inleveren en dus voordelig winkelen. Kortingscodes ontvangt u via de mail, via de post of kunt u vinden op het internet. De kortingscodes die op het internet te vinden zijn, zijn voor iedereen geschikt. De kortingscodes die u via de post of via de mail vindt zijn vaak voor vaste klanten of voor potentiële klanten om u speciaal te laten voelen. Alle kortingscodes werken op dezelfde manier. 

Hoe werkt een kortingscode? 

Een kortingscode gebruiken is niet zo moeilijk. U kunt de kortingcode gebruiken bij uw bestelling of u kunt de code inleveren in de winkel. Wanneer u de code gebruikt als u online een bestelling wilt plaatsen, vult u de kortingscode bij de betreffende shop in. De code kunt u invullen in een invulveld dat u vindt bij het afrekenen. U kunt het beste de kortingscode kopiëren en plakken, zo voorkomt u typefouten. De korting wordt uiteindelijk automatisch berekend.

Geld terug acties en cashback

Als u geen kortingscodes kunt vinden, kunt u ook kijken naar geld terug acties. Geld terug acties noemen we ook wel cashback kortingen. Op veel aankopen die u doet kunt u achteraf een klein percentage van het aankoopbedrag terugkrijgen. Dit kan via een cashback website, maar soms ook via de website waar het product gekocht is. Cashback is heel voordelig voor u, want u heeft het product voor de volle mep betaald, maar u ontvangt hierop dus een klein percentage op terug. Dit bespaart weer geld waar u iets anders leuks mee kunt doen. 

Inschrijven bij een cashback website

Wanneer u zich aanmeldt op een website waar u cashback kunt krijgen, krijgt u vaak uitleg over hoe het in zijn werk gaat. In de meeste gevallen geldt het namelijk zo dat wanneer u mee doet aan geld terug acties, u pas uitbetaald krijgt als u een bepaald tegoed heeft gehaald. 

Websites voor kortingscodes en geld terug acties

Een actieve kortingscode van een populaire webshop vind je op een van de vele kortingscode websites. Bezoek bijvoorbeeld het portaal besteljekorting.nl voor een actuele kortingscode. Op de website EerstJames.nl kunt u producten vergelijken, vindt u actuele kortingscodes en kunt u cashback ontvangen op al uw aankopen op de webshops die aangesloten zijn bij EerstJames.nl 

Terug naar overzicht